Skip to content
Zespół Szkół Spożywczych i Biznesowych
im. Marii Curie – Skłodowskiej
BIP
Start
Aktualności
Konkurs
Kierunki
Technik technologii żywności II
Technik analityk
Technik żywienia
Technik technologii żywności I
Technik hotelarstwa
Technik usług fryzjerskich
Operator
Kelner
Kucharz
Fryzjer
Pracownik Obsługi hotelowej
Cukiernik
Plan lekcji
eDziennik
O szkole
Oferta dodatkowa
Szkoła Promująca Zdrowie
Wirtualny spacer
Bank zadań
Komunikaty
RODO
Dokumenty
BIP
Deklaracja dostepności
Jubileusz Szkoły
Kontakt
Filmy
Moodle
fb
Wydawnictwo okolicznościowe z okazji
JUBILEUSZU 75-LECIA SZKOŁY
70-lecie
75-lecie
Książka
Skip to content
Open toolbar
Dostępność cyfrowa
Dostępność cyfrowa
Powiększ tekst
Powiększ tekst
Zmniejsz tekst
Zmniejsz tekst
Skala szarości
Skala szarości
Wysoki kontrast
Wysoki kontrast
Negatywny kontrast
Negatywny kontrast
Jasne tło
Jasne tło
Podświetl linki
Podświetl linki
Czytelna czcionka
Czytelna czcionka
Reset
Reset