Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
|
3c-1/2 pr_cukiern 19
|
|
|
3c-1/2 pr_cukiern 19
|
2 |
8:50- 9:35 |
|
3c-1/2 pr_cukiern 19
|
|
|
3c-1/2 pr_cukiern 19
|
3 |
9:40-10:25 |
|
3c-1/2 pr_cukiern 19
|
|
|
3c-1/2 pr_cukiern 19
|
4 |
10:40-11:25 |
|
3c-1/2 pr_cukiern 19
|
1Tżh-ż tech. gastr. 7i
|
|
3c-1/2 pr_cukiern 19
|
5 |
11:30-12:15 |
3c zaj. wych. 1
|
3c-1/2 pr_cukiern 19
|
1Tżh-ż tech. gastr. 7i
|
|
3c-1/2 pr_cukiern 19
|
6 |
12:20-13:05 |
|
3c-1/2 pr_cukiern 19
|
|
1kc-k tech. gastr. 9
|
3c-1/2 pr_cukiern 19
|
7 |
13:10-13:55 |
1Tżh-ż tech. gastr. 9
|
1kc-k tech. gastr. 1
|
|
1kc-k tech. gastr. 9
|
|
8 |
14:05-14:50 |
|
1kc-k tech. gastr. 1
|
|
|
|
|